Jeg har haft den fornøjelse at gennemse Brødbogen af Annemette Voss Fridthjof.
Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.
Jeg er selv glad for at bage brød, og har glædet mig til at få bogen i hænderne. Jeg køber stort set aldrig brød, da jeg synes, at det hjemmebagte smager så meget bedre. Men selv om man er vant til at bage godt brød, er der altid mulighed for at lære noget nyt. F.eks. bager jeg surdejsrugbrød men er aldrig rigtig kommet i gang med at bage hvedebrød med surdej. Derfor har jeg med stor interesse læst Annemette Voss Fridthjofs udførlige vejledning til, hvordan man starter og plejer en god hvedesurdej. Det må jeg prøve på et tidspunkt. Bogen har i hvert fald givet mig blod på tanden.
I det hele taget er bogen spækket med gode vejledninger, tips og tricks til både begyndere og lidt mere øvede hjemmebagere. Der er masser af fristende, enkle opskrifter på brød og boller både med og uden surdej, kort eller lang hævetid. Bogen fortæller alt, hvad man behøver at vide, for at kunne opleve glæden ved at servere og spise virkelig lækkert hjemmebagt brød. Som et ekstra plus er bogen toplækker i sig selv, med pæne farver og skønne billeder, der får tænderne til at løbe i vand.
Læs mere om Brødbogen hos PolitikensForlag.