Emily in Paris 2

emilyinparis2

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg  har læst Emily in Paris (2) af Catherine Kalengula. Det er den anden bog i serien om Emily Cooper og hendes glamourøse og sjove liv i den franske hovedstad. Jeg har tidligere anmeldt den første bog i serien her.

Den populære Netflix-serie, Emily in Paris, toppede top 10-listerne i over 94 lande. Emily Cooper bliver spillet af den skønne Lily Collins, der fik sit gennembrud i serien som den fashionable SoMe-ekspert.

Emily er efterhånden faldet til i Paris. Kollegerne har accepteret hende, hun føler jeg hjemme i sit nabolag, og hendes veninde er flyttet ind, så de nu er to i den lillebitte lejlighed. Emily er stadigvæk tiltrukket af Gabriel, men gør sit yderste for at holde fingrene fra ham. Desuden har hun fået et godt øje til en fyr, hun har mødt på sit fransk-kursus.

Jeg har haft bogen liggende virkelig længe, men nu under OL, hvor Paris er på alles læber, fik jeg lyst til at læse den. Bare fordi handlingen foregår i netop byernes by.

Min oplevelse af bogen er præcis som min oplevelse af den første, så jeg tillader mig lige at gentage mig selv:

Emily in Paris (2) er hurtigt læst. Den er sine steder ganske underholdende. Den er også forudsigelig, overfladisk, banal og propfuld af klicheer og stereotyper. Hvis jeg skal være flink, vil jeg kalde bogen for letfordøjelig læsning. Hvis jeg skal være ærlig, synes jeg, at den er en tynd kop te. Til bogens forsvar bør jeg tilføje, at min negative tilgang til den kan skyldes, at jeg med min fremskredne alder nok ikke just tilhører målgruppen.

Læs mere om Emily i Paris (2) hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *