Glemt på en søndag

glemtpaaensoendag

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Glemt på en søndag af Valérie Perrin.

Justine har boet hos sine bedsteforældre næsten altid. Hendes fætter Jules bor der også. Da de var små, mistede de begge to deres forældre, der omkom i en trafikulykke. Så Justine og Jules voksede op hos deres farfar og farmor i Milly. Nu er de voksne, og Justine arbejder som sygehjælper på det lokale plejehjem. Hun holder meget af jobbet og kan lide at tilbringe tid sammen med beboerne på plejehjemmet. Hun elsker at høre de gamle fortælle historier fra deres liv. Især holder hun af at lytte til Hèléne, der er oppe i halvfemserne. Justine er i gang med at skrive Hèlénes livshistorie ned i en notesbog.

Hèléne drømmer sig ofte væk til en strand langt borte. Andre gange er hun mere nærværende og fortæller Justine om livet i Milly i gamle dage. Disse historier giver Justine modet til at grave i sin egen fortid.

Glemt på en søndag er en både fin og poetisk fortælling om kærlighed, skyld og velbevarede hemmeligheder. Bogen er meget velskrevet. Sproget er let og flydende, og fortællingen rummer mange små sjove og skæve iagttagelser og en god portion befriende humor. Karaktererne står tydeligt og troværdigt. En dejlig læseoplevelse.

Læs mere om Glemt på en søndag hos Alpha Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *