En skov at fare vild i

enskovatfarevildi

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst En skov at fare vild i af Stine Ellerbæk.

Forlaget skriver:

I et forsøg på at sænke farten flytter Stine med sin mand og to børn fra Frederiksberg til Thy. Hun drømmer om at vandre alene i skove og på heder og fordybe sig og skrive, imens børnene får plads og frisk luft. Familien realiserer ideen om lilleskole, svampejagt og et landsbyfællesskab ved havet. Men den skov, hun drømte om at fare vild i, er vildere, end hun troede. Mens Stine tvivler, savner og søger, forsvinder hun ind i et labyrintisk mørke og møder en ny og ukendt ensomhed.

En skov at fare vild i er en fortælling om en livskrise og den evige jagt efter mening. En historie om at blive væk fra sig selv og hinanden. Og om at finde en vej tilbage igen.

Jeg har været helt opslugt under læsningen af En skov at fare vild i. Der er så mange virkelig dejlige beskrivelser i bogen, der ramte plet hos mig og fik en masse erindringer til at flyde frit. Alene de fine og poetiske beskrivelser fra skoven – jeg følte mig næsten ført tilbage til min barndoms leg i den nærliggende skov. Jeg kunne næsten fornemme duften af skovbund og se det flimrende solskin. Men især beskrivelser af følelser og stemninger. Der var så meget, der vakte genklang hos mig. Alt i alt en både dejlig og tankevækkende læseoplevelse – en af de bedste romaner, jeg længe har læst.

Læs mere om En skov at fare vild i hos Gutkind.

Du vil måske også synes om

Øm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *